Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag älskar.. men..

 

ibland räcker det inte att älska
så mycket att det värker

när omvärlden ligger
utanför min egen påverkan..




Fri vers av Noomi
Läst 461 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-01-11 14:36



Bookmark and Share


    Nattviol
.. det värker...
i det utlämnade
utanför ens kontroll..
men älska - gör man ändå!
fin!
2008-01-13

  Maria Zena Viklund
innanför-utanför
utanför-innanför

vackert målat!
2008-01-13

  Bjarne Nordbö
Grattis till läsvärd. Du fångar något stort här med en ytterst sympatisk sparsamhet av ord. Skitsnyggt helt enkelt.
2008-01-13

  Larz Gustafsson VIP
Helt utanför din påverkan är den inte.
Det finns möjlighet att skaffa sig ett fadderbarn.
2008-01-13

    Trast
Visdom.
2008-01-12

  Fredrik P. VIP
...kanske kan man
påverka sig själv...
2008-01-12

    Bodil Sandberg
Nej ibland så räcker det inte...maktlös går man i kärleks värld...sanna dina ord
2008-01-11

  berxper
Det kan vara så smärtsamt...
2008-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Noomi