Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När allting går snett, när allt gick åt helvete, men ingen verkade bry sig?


Jag älskar honom, han hatar mig. What more can I say?

Det var mig han ville ha i början
Varför förändrades det sen?
Han behandlar mig som skit
Men ändå älskar jag honom som bara den

Så sjukt attraherande kropp
Så otroligt fascinerande och skön
Att han inte bryr sig, gör ingenting
För allt handlar väl om ett juck och ett stön?

Jag vill ha honom
Men varför i helvete blev jag kär?
Men vad fan sluta klaga, säger ni.
\"Du ville ju det här\"




Övriga genrer av Lollipop
Läst 387 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-11 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollipop
Lollipop