Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När han gick vidare i sitt liv och jag stod kvar på samma plätt och trampade medan tårarna rann. Rann i floder nerför mina kinder. Blötte ner marken och kläderna. Stod på samma plätt, såg honom gå vidare. Utan mig.


Så här ont gör det:

Det gör ont.
Och fan vad det gör ont.
Ont i hjärtat. Ont i huvudet, kroppen och själen.
Men mest smärtar det i hjärtat.
Det gör så ont.
Vi lovade varannn att berätta vad vi tyckte om det skulle ske
Jag vill inte säga, för jag vet vad du skulle känna om jag sa det.
Men helvete det gör så ont.
Jag frågar mig.
Ska det verkligen göra så här ont?

Det gör ont som en kniv rakt i hjärtat
Genomborrad, krossad, sönder.
Det gör ont som när man skrapade knäet på dagis,
Ingen ville trösta
Det är en annan sak nu.
Det gör så skrämmande ont
Ingen kan trösta.

Ni vet inte
Ni känner inte
Ni vet inte hur ont det gör
Snart drunknar jag inombords
Tårarna får inte plats inom mig.

Det gör så förfärligt, hjärtkrossande ont
Ska det göra så ont?

Gråt. Gråt ända inpå soluppgången.
Gråt inombords. Gråt som ingen ser.
Tårar som ingen ser.
Jag drunknar inuti
Det gör så ont.




Fri vers av Lollipop
Läst 476 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-26 00:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollipop
Lollipop