Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trampa på samma ställe är bättre än att inse att det är slut?

Hat. Hat till kärleken flödar. Hat.
Kärleken till hatet vill flöda.
Misslyckas.
Hatet. Hatet till det. Känslor jag inte kan välja.
Kärleken. Kärlek flödar inuti mig.
Kärleken tar över.
Hatet står i skuggan
Men hatet finns kvar. Stannar. Lämnar avtryck. Sårar. Skaver.
Hat vinner i slutet.

Jag hatar slut




Fri vers av Lollipop
Läst 567 gånger
Publicerad 2008-04-26 22:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollipop
Lollipop