Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu och alltid <3

Vi träffades i somras
Du var vacker, det kommer jag ihåg
Det var massa andra runt omkring
Men det var bara dig jag såg

Dina ögon och ditt leende
Lyste upp hela mig
Jag hoppas du aldrig glömmer
Att du kommer ihåg mig

Du hade fantastiska, helt klarblå
Och en kropp som en gud
Din blick brände genom mig
Precis som dina händer mot min hud.

Jag vet inte vad som flög i mig
Jag fastnade i din famn
Du var allt som fanns då
Du förde mig i hamn

Vi dansade några minuter
Du fick mig att känna trygghet
Att jag nog var förälskad
Förblev aldrig någon hemlighet..

Nu är du saknad
Jag tänker på dig varje dag
När du dyker upp i mitt minne
Uppstår ett leende, du gör mig fortfarande glad.




Fri vers av Lollipop
Läst 478 gånger
Publicerad 2007-09-24 17:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollipop
Lollipop