Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om du bara visste

tänk om du visste att du skulle kunna styra hela mitt liv
bara genom att ägna en sekund åt mig
om du ser på mig.. jag blir galen

tänk om du visste hur mycket du betyder
jag räds den dagen du inser det
du kommer kontrollera allt

tänk om du visste hur mycket jag älskar dig
vad du kommer bli chockad
du kommer krossa mig totalt

men tänk om det blir tvärtom
tänk om du tycker om mig
du kommer kontrollera allt

tänk att det är därför jag inte berättar
jag älskar dig
jag älskar dig mer än livet
och jag gör allt för dig

och när du får veta.
då är mitt liv över




Övriga genrer av Lollipop
Läst 433 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-22 20:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollipop
Lollipop