Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Friheten


Fjärilen

Med spröda vingar

I skimrande färger

Du fladdrar mot ljuset

Din frihetslängtan är stor

Du finner din väg

Ut mot det fria livet

Den fjärilen är jag /Piann




Fri vers av Piann VIP
Läst 493 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-11 23:00



Bookmark and Share


  Ronny Berk
vilken underbar bild ...och en underbar text med skimmer av fladdrande längtan...
2008-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Piann
Piann VIP