Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dubbelt upp

 

 

under de svartaste av kärnisar
längtar Vågor efter salig befrielse
bidar sin instängda fängslade tid
delar skugglöst utrymme
med Varelser av genomskinliga fenor
de som ljudlöst
rör sig i mellanrummet

delar drömmen om islossning

bakom de mörkaste av leenden
längtar Jag efter salig befrielse
bidar min instängda fängslade tid
delar skugglöst utrymme
med Jägare med skarpladdade vapen
de som ljudlöst
smyger sig på sitt byte

delar drömmen om underkastelse

 

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-12 17:42



Bookmark and Share


    Trast
kanske ett skott
det blir
vackert, visköst
vått
2008-01-12

  J A Nicander
Bildlik text, vackert ordande och meningen bakom som hela tiden skymtar och kikar fram.
2008-01-12

    papillon
Riktigt starka bilder och ett riktigt raffinerat språk. Vacker som bara den!!
2008-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol