Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vill du?

du får chansen att hålla mig sällskap ikväll

vill du?

 

jag kanske inte vet mycket om ditt liv, eller om dig själv

men om du vill, kan du få mätta min ensamhet ikväll?

 

jag behöver någon att hålla om, att se mig gråta

är du villig att ta risker?

 

du kanske kan ta mig någonstans?

någonstans under din hud 




Fri vers av Bet on it
Läst 285 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-12 11:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bet on it
Bet on it