Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ökendrömmar

 

 

Hur många ökenfärder
har jag inte gjort
till fots, kamel och åsna


sett solen gå ned
långt bort i horisonten
där jag sitter utanför
mitt läger


vaknat till morgnar
av fullständig tystnad
med morgonrodnaden
i varje korn av sand


andetagen på djupet tagna
och varje tanke omgiven
av en egen förklarad värld


men ökendrömmarnas land
finns inte längre kvar
och oron i mitt bröst är tryckande


därför skriver jag dessa ord
för en stunds respit
från plågsam ovisshetsväntan









Fri vers av Rachel Roth
Läst 329 gånger
Publicerad 2005-05-22 15:37



Bookmark and Share


  Almaz
Ja, du använder ett juvligt vackert språk som ter sig otroligt målande!!!
Det låter härligt där, i dina ökendrömmar (ett vackert ord) Hoppas du finner vägen tillbaka dit :)

Kom å tänka på en dikt jag just skrivit,
där jag även nämner öknens skönhet :)
'Själars längtan' Läs gärna!
2005-05-23

    Agnieszka
du skriver vackert, målande.
jag hoppas att du hittar tillbaka till ökendrömmars land.
2005-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth