Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vet nu

 

när du lyfte upp

och satte

mig på frysboxen

och lät dina läppar

snudda vid mina

då visste jag..




Fri vers av Noomi
Läst 369 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-12 18:27



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Stark symbolik.
2008-01-12

  Inkarasilas
Jumala, vafan kallt under men jävligt hett på, gjorde inte saken bättre det här, nu bad i isvak. Förstår att du vet, mmmmm
2008-01-12

  albertina
wow... =)
2008-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Noomi