Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska Mig!

 

 

se mina dagliga självmord
även de utan dig, de som tydliggör mig
mina karga intentioner - och aldrig får jag dö
på riktigt

nä, jag ska leva mig igenom detta livet
var det Någon som mumlande sa
jag god lust att hysta
en hushållsapparat

vilken som helst

jag... kräver ständig närvaro
och den oskalade sexualiteten här inom oss
den allomfattande
kärleken som finns

vi måste bara tillåta oss att finna den
låta den existera
mellan Oss

annars - får det vara....

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 262 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-01-12 22:29



Bookmark and Share


  J A Nicander
Vackert ordande...klokt reflekterande och estetiskt utformande *L*
2008-01-13

  Betlehemsstjärnan VIP
En fin uppmaning..en varm text..bra som alltid/B
2008-01-12

    Trast
Du är otroligt produktiv. Läsvärt som vanligt.
2008-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol