Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förändringens vind


Stenar

Jag har fem stenar i min hand

De står för

(F)rihet

(E)mpati

(M)edmänsklighet


Tidigare hade jag två stenar i min hand

De stod för

(T)vivel

(V)anmakt

(Å)ngest

Tur att jag behöll de fem stenarna /Piann








Fri vers av Piann VIP
Läst 367 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-13 17:08



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en intressant uppställning ...en uppställning som förstärker textens budskap...
2008-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Piann
Piann VIP