Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oas


almskugga flyter
som vatten

porslin krossas

skärvor och splitter
blir min mosaik




Övriga genrer av Nasrin
Läst 292 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-13 17:15



Bookmark and Share


  Kent Love
detta är mer än bara ord det är poesi...
2008-01-21

  Cris
Snyggt poetiskt !
ser alla skärvor ihopplockade till
vacker mosaik
2008-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Nasrin
Nasrin