Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEK OCH SAKNAD


I avskildheten

förmår hon

tänka och uppleva

GUDS existens


I längtan efter

DEN ÄLSKADE

växer den kärlek

för henne att komma

närmare GUD.

att kunna uppleva
Livets smärta

som
ligger i hennes längtan

hon fyller tomheten

med GUDS ande

ty GUDS nåd

ligger dold i smärta.

"Nasrin" den 29/09-2013





Fri vers av Nasrin
Läst 498 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-09-29 11:16



Bookmark and Share


  bumerang
"Guds nåd ligger dold i smärta"
Tänker "också".
Är vi förutbestämda till att
uppleva smärta??
2014-05-29

    ej medlem längre
Kärleksfull och fin.
2014-04-20

  Stjärnöga
En smärtsamt
vacker dikt
om kärlek
och längtan..
2014-04-20

  aol
en ödmjuk dikt som skänker kärlek värme,
2013-09-29

  Lars Hedlin
Verkligen en text som förmedlar värme och längtan i ömhets toner! ;)
2013-09-29

  Quasimodo
En ödmjuk och varmt kärleksfull dikt, här lyser i ett klart sken, in mot livet, saknad och längtan, in mot kärleken och upp till Gud.
2013-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Nasrin
Nasrin