Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att älska villkorslöst


Att älska utan att få

att älska utan att vilja ha något tillbaka

ÄR

en kärlek med evighetsperspektiv

innerlighetens innerlighet

den ovillkorliga kärleken

ÄR

ett oändligt landskap

som går på upptäckts färd

och aldrig tar det slut.

"Nasrin" den 13 sep





Fri vers av Nasrin
Läst 446 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-09-13 19:24



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Helt underbart GILLAS! ;)
2013-09-27

  Larz Gustafsson VIP
Helig kärlek hatar synd.
2013-09-14

  Quasimodo
Att älska bara för att älska, att få upptäcka i allt, fint här!
2013-09-14

  peter markurth
bra
2013-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Nasrin
Nasrin