Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SLÄPPA TAGET



När hjärta brister

när livet går sönder

när allt rasar och livsflödet

stannar upp

när min innersta drivkraft

tagit slut

när i tunga stunder

och livets mörka ögonblick

skulden,skammen, sorg och ilska

sitter som en propp

är det en rikedom

att ha upptäckt

Jag har en kärleksfull Gud

som ledsagare förmått mig

att orka möta mina rädslor.

"Nasrin" Den 14 april 2014




Fri vers av Nasrin
Läst 389 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-04-14 17:39



Bookmark and Share


  Carl Mikael Fäldt
Gud har uppenbarligen lyckats !

Skapat dig exempelvis.

Din text är genuin och mycket läsvärd!
2014-05-29

  Yeppis
En text med stort innehåll..
Bra skriven
2014-05-19

  M M Mannheim VIP
Underbar poesi! Så lättläst.
2014-04-25

  Stjärnöga
Mycket vacker
med hopp
ett ljus som
famnar
dig..
2014-04-20

  Lars Hedlin
En bra och fin text förmedlat med känsla!
2014-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Nasrin
Nasrin