Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svek



min själ var söndertrasad
av ditt svek

mitt hjärta var krossat
av outhärdig smärta

innan jag möte dig




Övriga genrer av Nasrin
Läst 569 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-13 17:50



Bookmark and Share


  Kent Love
den tyckte jag mycket om starka känslor du förmedlar här...
2008-01-21

  lilla t
Stark dikt med många känslor
2008-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Nasrin
Nasrin