Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lyckorus

ha!
jag flyger högt ovan molnen
utan att riktigt veta varför
jag känner mig bara
fri, glad, lycklig!
och såhär bra
har jag inte mått på evigheter

så utan att riktigt veta varför
sitter jag här och ler som ett fån
och är fast i mitt
lyckorus!




Fri vers av mollypop
Läst 340 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-13 20:25



Bookmark and Share


  To
Underbart! :-) Härligt beskrivet om lyckoruset. Lycka
2008-01-14

  Larz Gustafsson VIP
Och det vågar du berätta mitt ibland alla missunsamma?
2008-01-13
  > Nästa text
< Föregående

mollypop
mollypop