Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriva dagbok

Jag har tänkt på det här med skrivandet.
(poesi eller vad jag nu håller på med)
Jag vill att det ska vara dikter jag skriver, men det är mer som en dagbok.
(gör det så mycket?)
Ja, för om jag skriver en dikt om dagen är det inte nog.
Hur ska jag få ner 24 timmar på några få rader?
(hur mycket är tjugofyra gånger sextio? sen ska det multipliceras med minst trettio igen.....)
En dikt ska fånga en känsla.
Hur många känslor har man på en dag?
Ska det räcka med EN dikt om dagen måste jag sluta lyssna på musik. Och sluta ta promenader. Och åka tåg. Sluta äta. Och älska. Och läsa.
Nej, nu får jag ge mig. Det här går ju över styr.
Jag ska nog sova istället.




Övriga genrer av vatten
Läst 421 gånger
Publicerad 2008-01-13 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vatten