Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Äkta kärlek. Att vilja hålla sin älskades hand och se på allt det fula och grå som blir så mycket vackrare med sällskapet.


Att vilja se på allt det fula och grå

Jag saknade dig idag.
Jag saknade dig igår med för den delen
Det var nånstans efter skogspromenaden,
utefter den tunga, regnvåta bergväggen
Våra stunder insnärjda i sladdar och röster i metallhögtalare tätt mot örat betyder så mycket för mig
Andetag genom landet natt efter natt
och jag saknar din hand i min
och jag saknar din röst i nacken
och jag saknar känslan när örat är alldeles varmt och mjukt men inte trött på att lyssna
och jag saknar ditt skratt i hjärtat,
men
mest av allt saknar jag dig




Fri vers av vatten
Läst 377 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-01 13:09



Bookmark and Share


  notsomad
fint och vemodigt
2009-02-01
  > Nästa text
< Föregående

vatten