Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självlös

Jag vägde mig två gånger idag
Tänkte på sommaren
Vi ska dricka öl i parken och du ska knulla mig bakifrån, säger du
Jag vet inte
Det kommer nog kännas lite konstigt
Ska det stå en massa barnfamiljer att titta på?
Jag undrar lite också
Tänk om min rumpa dallrar alldeles jättemycket när du sticker in den?




Fri vers av vatten
Läst 534 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-11 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vatten