Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här är en text till en vän. Vår relation växlar men du finns i mitt hjärta och i min båt när det blåser snålt. Det betyder något.


På vägen, en dröm eller två

jag solar i salt och ljuger
tyst i mig själv går tanken igång och jag drömmer om drömmen då du står i lågor
sjunger en sång tomma ekon som
ljuder
inget hav, inga vågor livet är
jämna plågor
jag drömmer om nätter, dagar till slut och dina händer
en låga blåses ut tänder en ny
byter sekvens
vidga din vy, bränn ner en by
gör det ont?
så att det känns
rytmiska andetag när
luften vibrerar, vänder
främmande länder
det gör inget nu slutar vi upp, vi dividerar, placerar och rekognoserar
alldeles för stor, alldeles för grov solen går ner
min sjukdom går i skov törstig, grå och kall
man kan tro
det hela dör
ett platt fall
hade jag åror skulle jag skänka dig ro
du står och väntar på världen
du får vänta länge än ingen
följer dig på färden
ingen vet
vad som händer sen




Fri vers av vatten
Läst 582 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-20 03:43



Bookmark and Share


  Pontus W.U
snyggt rytmisk hiphop!
2008-08-20
  > Nästa text
< Föregående

vatten