Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan sorgerna

Tänk att min plats på jorden blev
den här.
Mellan sorgerna, glittrande skratt
I skratten, lager av sotsvart

Min plats på jorden.
Jag fyller den med det som bubblar, porlar, fräser och pustar,
brunbrända barnsben och hallonsoda
får också plats.

Bakom det ljusa finns det andra nära. Den ständiga följeslagaren
Festens objudne gäst

Tänk att min plats på jorden blev det som är mellan sorgerna.




Fri vers av vatten
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-10 08:00



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Hallonsoda!
Bara en sådan sak!
Den smakar barndom.
Synd att jag är diabetiker...
2018-07-10
  > Nästa text
< Föregående

vatten