Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

där, somna om

Jag har eld om du vill ha
gift dig med mig
Vi kan som dela
leva på riktigt en liten stund
eller på lotsas

om det skulle vara någon tröst




Fri vers av vatten
Läst 467 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-31 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vatten