Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Magi.

Mellan Mina fingrar droppar livskraft
som tjockblandade pigment och Jag
förstår varför Van gogh äter oljefärg.
Från Mina fingrar sprutar sexuell kraft
som regnbågar och låter mig måla
världen med Mina händer som magi.




Fri vers av J.Markus.K.Brännström
Läst 273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-14 02:49



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Intensiv och sprudlande text
2008-01-14

  Thurizas
detta känner jag igen!! =)
2008-01-14
  > Nästa text
< Föregående

J.Markus.K.Brännström
J.Markus.K.Brännström