Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närvaro

 

  I horisonten

precis bortom någonstans

det kom en dag,

kom som från ingenstans,

stannade en dag

en ljummen stillsam vind

Fylld av ambition

att smeka din mjuka kind

varm efter grå dag

inuti din frusna mänskliga boning

Närvaron blir till vingslag 

med livet

 som till försoning

 

   ©Susanne Strömstedt

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 340 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-15 14:50



Bookmark and Share


  Ronny Berk
så väl beskrivet den mjuka närvaron i den poesin ...avsnittet om närvaron den dagen som stannade just en dag uppskattas mycket...
2008-01-19

  © anakreon VIP
Vackert och rörande.
Carl-Erik
2008-01-16
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt