Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...hänger på mitt eget "rymdtema"!
I söndags kväll visade sig himlen från sin vackraste sida...
Tillägnas främst till er som framfört en spark i perfekt sparkföre i åtta minusgrader...



Norrsken - Haiku



Norrskenet i norr
nymånen i väst -
sparken glider fram

 

 




Bunden vers (Haiku) av Fuyoh
Läst 677 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-01-15 14:57



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Åååh...det låter jättemysigt! Bra fångat i en haiku!
2008-01-17

  Maria Zena Viklund
vacker!
2008-01-17

    sunnanvind
Fint skrivet! O visst är det underbart att vi kan få ha det så, vi här uppe i norr!
2008-01-17

    eva m h
Så vacker vinterbild du målar upp!
2008-01-17

  aol
gillas
2008-01-16

  Ewa-Britt Nilson VIP
****************
WOOOOOW *
om jag vore där *
Tack för att Du *
berättade det här!*
****************
2008-01-16

  Annette Andersson
Vilket underbart ögonblick du fångat! Jag längtar efter riktig vinter... inte detta grå-regn och plus 3 grader
2008-01-16

  Fredrik P. VIP
du milde så
vackert landskap
som fångas in.
Bravo!
2008-01-15

  lilla t
Oh, Du kan verkligen skriva sånna där konstiga i mina ögon... har försökt själv men får inte till det!
2008-01-15

  Betlehemsstjärnan VIP
Jag berörs alldeles extra av din fina haiku, eftersom jag älskar
norrsken, och har det ofta invid knuten, men ibland blir för blind
att titta...detta skådespel på himlen talar om att något är lite större än vi...Vackert!!/B
2008-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Fuyoh
Fuyoh

Mina favoriter
aprilsamling
Kort uppehåll