Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livsgivande

 

dina läppars mjukhet

och din sökande

tungas fuktighet

dricker din saliv

skänker liv

och längtan

 




Fri vers av Noomi
Läst 364 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-24 08:29



Bookmark and Share


  Fredrik P. VIP
supersensuellt!
2008-03-25

  Bjarne Nordbö
Magiskt läppjande. Snyggt.
2008-03-24

  Ronny Berk
så vackra känslor om livsgivande mjukheter förmedlar den texten
fint med liv av längtan...
2008-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Noomi