Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

omon

 

vi passerar förbi
det uppgjorda
tänjer gränsen
lite till

kysser doften
med smaken
av vår lycka

ingen ödestro
bara handen om din midja

naken fot leker  
snuddar
len marmor
smeker finaste sten

ingen skiljer syndaren
från synden

bara påhitt
roar oss

 




Fri vers av aftermath
Läst 818 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-01-17 14:42



Bookmark and Share


    Erika H
Faller hejdlöst för bilden... otroligt fullkomlig.

Och hur man kan tänja... sträcka lite till... och gå förbi
inte i blindo
påklätt naket
inget öde, ingen slump
på riktigt
ärligt
och här.

Lotsas och sjunker. Sjunker och höjs.
Underbar poesi.
Helt enkelt underbar.
2008-02-11

    © Birgitta Wäppling VIP
Väl poetat.

Slutraderna

\"bara påhitt
som roar

oss\"

ger en fin omramning till texten.
2008-01-19

  Maud Li
En härlig djupdykning i en ögonblicksbild! Men titeln!? Väntas inre eller yttre strider?
2008-01-18

  Ulf Lagerholm
\"ingen skiljer syndaren
från synden\"

två rader som ju är
mer än jävligt fantastiska
2008-01-17

  Ulf Lagerholm
\"ingen skiljer
2008-01-17

  Maria Zena Viklund
ingen skiljer syndaren
från synden

bara påhitt
som roar

oss



mycket väl alstrat,
applåder!!!
2008-01-17

  Nina V A
men jag blir så jäkla glad!!

Du väver ord mot färg och det är som en dans
på ögonmåtts palett, nära är färger starka.

Specialstyrkor i sig
som nästintill roar sig i våra mungipor,
oblygt - utsträckt

Fan, du har god smak
2008-01-17

    ej medlem längre
Bilden och det skrivna ihop... som en hel cirkus, med allt vad livet kan erbjuda av lek och lust! Snyggt!
2008-01-17

  Jan Linderoth
Hur jävla bra som helst!! Du måste vara förälskad eller nåt!
Du skriver utifrån någon ny kraft!
2008-01-17

  Lyckohäxan Enediel
\"kysser doften
med smaken
av vår lycka\"
Hur läckert som helst!
Snyggt skapat :)
2008-01-17

  glittertindra
tänja gränser, finna det lilla extra, så likt det mänskliga
2008-01-17
  > Nästa text
< Föregående

aftermath
aftermath

Mina favoriter
i omlopp