Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom du


Kom du att beröva mig min värdighet
Ge mig en känsla av behag
Smeka mina samvetskval
Förtära mina lustar

Men jag bryter upp det band
Du lindat runt min midja
Spränger den sten du så varsamt placerat
Mellan mina skulderblad

Varje gång jag vänder om och går




Fri vers av E.B.
Läst 604 gånger
Publicerad 2005-05-23 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

E.B.