Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På dina villkor


Omskakad och vilse
möter jag verkligheten
på dina villkor

Egna ben att stå på
är inget för mig
att äga

Och livet klingar
i dåsande musik
för att sedan stillna

Förtvivlan i mitt huvud
och gråten i mitt hjärta
skriker efter himladoft




Fri vers av E.B.
Läst 585 gånger
Publicerad 2005-05-23 19:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

E.B.