Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läs... ?


Självmord är inte plötsligt, bara resultat på många kvävda skrik

Även om jag skriker på hjälp
det högsta jävla skrik ni någonsin kommer höra
så är det inte ens säkert
att någon kommer hjälpa mig
fast alla på hela fucking jorden hörde
Så varför utsätta sig för den påfrestning
och de konsekvenser som sker
när man äntligen skriker ut
vad som håller på att hända
med mig
(att det faktiskt är kaos inuti
och kroppen är för liten för alla känslor
som sprängs likt atombomber
men aldrig släpps ut)

Det är bättre att vara tyst
och låta stormen ha sin gång
och hoppas att det tar slut någon gång
för ett skrik berör inte en jävla själ
om det inte skadar dem

Borde lyssnat på den jävla mamman
som tydligen alltid har rätt
\"igen annan bryr sig
utom du\"
men för fan att jag bryr mig
när ingen annan gör det

Men om jag skriker
finns det någon som kommer då?
Men hela jävla jorden är upptagen
med sin egna nedgång
av ytliga småting
och bryr sig inte om oss
tonåringar
som dagligen kväver skrik
och gråter framför datan
(de undrar varför vi alltid sitter framför datan
men orden blir till tårar
och inte vill vi bli helt avtrubbade)

Så vi skriker först när det är försent
för då kanske det är större chans
att man blir räddad
och inte kallad
drama queen....




Fri vers av Queen_of_me
Läst 253 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-17 19:57



Bookmark and Share


  Jules Blues
älskar, bokmärkt! :D
2008-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Queen_of_me
Queen_of_me