Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utan din kärlek

förlåt för den smärta jag orsakat dig

jag skulle göra allt

för att ta tillbaka allt

för utan din kärlek

är mitt hjärta hemlöst,

utan en anledning

till att

slå

 

 




Fri vers av Bet on it
Läst 256 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-17 20:28



Bookmark and Share


  LoVeR-PoWeR
Jättebra!!!
2008-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Bet on it
Bet on it