Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en riktig karl ska va pjoskig.


Förkylning!!!!!!!!

Förkylning, snuva hosta prosta.

Bädda ner sig i en säng ynka och klaga.

Hängig svängig, tv-n en tröst.

Hostmedicin dricka, ledvärk, och magen spricka.

Harkla karkla lite febra termomtern hedra.

Bomullshjärna beklaga, klaga akta avvakta.

Skorpa honung hos grannfrun norpa.

Tråkigt trist javisst men det går över.

När ni kvinnor föder barn är det ingeting ,

jämfört med när vi män får en förkylning.

 




Fri vers av Jean-Michel Orblin
Läst 382 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-18 09:11



Bookmark and Share


    Stormöga
haha...detta är så bra!
2008-01-22

  stella
Haha..underbar språkanvändning och härlig ironi!
2008-01-20

  isabel louise
haha..era stackare! krya på dig :)
2008-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin