Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(kalle)


Lite synd

Jag tuggar på papper
och fastnar med blicken
-Det kunde blivit något.
Vi kunde ha gjort nånting åt det.
För jag tänkte att du
& jag långt därinne
hade nåt gemensamt
som kunde blivit nånting nytt.
och vi kunde ha gjort nånting åt det.

men nu känns det så
att jag kan inte ens få dig,
och det är synd
för vi kunde försökt att göra nånting åt det.




Övriga genrer av oprivat
Läst 316 gånger
Publicerad 2005-05-23 21:47



Bookmark and Share


    livräddaren
aaaw lilla kalle.men du kan fortfarande försöka!ring honom!
2005-05-23
  > Nästa text
< Föregående

oprivat
oprivat