Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
STOLT!


Du ska vara stolt över att vara du!

Det är dumt att låtsas att du är
något du inte är
när allt du är
är det du är

Förvirrade jag dig?
Okej, förlåt

Men nu är det så
att en människa är det enda
den är
moralen
tankar
och intelligens
är så individuelt
att det är rent idiotiskt
att ens tänka sig att jämnföra sig
med någon annan

Så inte är det så dumt
att vara de man är
trots att man ibland
får hugg i ryggen
och viskanden där med
För det är omöjligt
att vara någon annan

Du ska veta det
och du ska vara Stolt!




Fri vers av Queen_of_me
Läst 236 gånger
Publicerad 2008-01-18 18:11



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Varför?
Jag har ingen anledning.
2008-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Queen_of_me
Queen_of_me