Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskad

För några månader sedan bultade mitt hjärta
det bultade...
för någon...
den speciella...

Jag kände mig älskad...
Jag fick gensvar, jag blev älskad!
Jag fylldes av kärlekens fylla

Det var en tid, en tid som fyllde mitt liv med det lilla extra
Vi visste var vi hade varann
Trodde jag

JAG TRODDE
Varför tro? då man kan veta!

Jag visste inte, jag trodde
JAG TRODDE PÅ MÄNNISKAN

Jag blåttade mitt liv och mig själv för den personen
Jag lät kärleken styra

mitt liv
min själ
mitt inre
mina känslor

JA ALLT!

Den jävlen tog allt

Men så en vacker morgon
Jag fick veta
JAG HADE BLIVIT UTNYTTJAD

Nu...

Jag är rädd för att bli älskad och att älska någon...




Övriga genrer av RS
Läst 330 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-19 12:19



Bookmark and Share


    Issand.
du uttrycker det bra igen
och VERSALERNA GÖR ALLTING VÄLDIGT ARGT

känns som om den är ganska snabbt ihopskriven bara, annars fin.
2008-10-27

  R-M
Det gör ont att älska
Det är skrämmande att älska

Men en människa är inte hel före hon kan det

Samtidigt, dbehöver man ingen för attt själv vara hel

För, man kan inte älska före man sj är en hel person

ddethär blev krångligt :)

men så är kärleken
2008-01-19
  > Nästa text
< Föregående

RS
RS

Mina favoriter
Sorgens träd