Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En milstolpe gör sig sedd

Vem är jag?

Hurdan är jag?

Vad är jag?

Vart hör jag?

Frågeställningen förvirrar...
Men lämnar allting öppet...




Fri vers av RS
Läst 295 gånger
Publicerad 2008-04-25 19:47



Bookmark and Share


  R-M
Man blri så lätt förvirrad..och frågor öppnar nya frågor...
2008-06-06
  > Nästa text
< Föregående

RS
RS

Mina favoriter
Sorgens träd