Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

5.6.08

Jag visste det helatiden...

att det skulle bli såhär...
varför förstår du inte då jag säger att jag är kär...
varför förstår ingen!

Säger det gång på gång...

JAG HAR ETT PROBLEM!

ingen tar det till sig

Mår jag dåligt igen? Skall jag behöva lida hela mitt liv...
varför utsätter jag mig för livet?

Livet, en lidelse för dem som lever...




Övriga genrer av RS
Läst 280 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-04 23:29



Bookmark and Share


  R-M
Ja varför utsätt ma sig?
Fast det gö så ont...

..kanske...

dör att d lyckliga ögonblicken är så guld värda...

...kanske , för att man kan vara en guldkant i någon annans liv...

..Kanske för att hoppet är det sista som lämnar kroppen..
2008-06-06

  korrigerad
faktiskt. jag håller med dig, varför utsätter man sig för livet?
2008-06-04
  > Nästa text
< Föregående

RS
RS

Mina favoriter
Sorgens träd