Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett litet alster som kom till på en modersmålstimme...


Lyckan i drömmens värld

Små glimtar av den lyckliga tiden
flyter förbi i drömmens värld.

Drömmens värld beskriver,
ger en bild av den försvunna tiden.

Tiden då allt var en fröjd för alla sinnen.
För ögat, för näsan, för hälsan.

Tiden kommer aldrig tillbaka
den har redan gått...
den finns i vårt huvud
men är ett minne blott.




Fri vers av RS
Läst 320 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-25 19:43



Bookmark and Share


  R-M
Den e fin!

Vet precis va du menar...

\"U don´t really know what you got until it´s gone\"
2008-04-28
  > Nästa text
< Föregående

RS
RS

Mina favoriter
Sorgens träd