Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lär mig tyda livets kapitel

Förfallet är totalt,

känslosamma förfallet är överväldigande.

Jag förfaller genom livets kapitel, jag ljudar varje bokstav.
Känslan är total, att gång på gång misslyckas med att tyda det svåra ordet som möter mig i livets kapitel.

Vart förlorade jag min kunskap?

Energin tar slut, jag börjar låtsas...

Tror att orden betyder något positivt,
ett virrvarr av en otrolig självkänsla uppstår.

Fallerar gör den höga muren jag nyss byggt upp av ren fiktion.




Fri vers av RS
Läst 285 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-07 23:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

RS
RS

Mina favoriter
Sorgens träd