Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten hyllning till min vän R-M...som har hjälpt och stöttat mig genom livets svåra stunder. En mycket god vän!


Du och jag!

Du och jag!
Vi hittade varann!
Men hur, det kommer jag inte ihåg!

Vi började prata med varann
Jag märkte att vi fann varann
Vi hade mer eller mindre samma livsöden
Som vi snabbt delade, disskuterade och gav varann råd!

Det finns vänner som inte tycker det är bra att vi talar
MEN DET SKITER JAG I
Du är min vän! De andra får tycka vad de vill!

Vi möttes då livet var som allra svårast
Men vi blev starka, tillsammans!

Låt oss fortsätta!

Det är en sann lycka att vi fann varann!






Övriga genrer av RS
Läst 316 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-19 12:46



Bookmark and Share


  R-M
*ordlös*
*tårar i ögonen*

Tack för att du finns RS!
<3

Du ha fått ta så mcyke av min skit och iställe för att gulla har du sagt till på skarpen, varit ärlig och jag uppskattar dig så otroligt för d!
2008-01-19
  > Nästa text
< Föregående

RS
RS

Mina favoriter
Sorgens träd