Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett böjt Nu

 

kanske var det vinden. krusningarna på ytan som sakta avtar. det som är alltings avstånd. och lite längre bort. nuets mitt kvarlämnat. centrerat men övergivet. där ingen längre ödslar blickar. enbart i bortvänt seende ur ett bestående tomrum. avtryck cementerade i räfflor. grus. gropen urgrävd och lite sorgset betraktad denna tid av insikt. i ett mörker. mitt. sönderslagen av välviljan spottar jag med sönderskuren tunga ut skärvorna. de rester av mitt inre som inte längre får ta plats. sen. slutar jag tala. tänka. att vara. och tänker att. kanske var det inte vinden. ändå.

 

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 226 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-01-19 21:45



Bookmark and Share


  berxper
Allt är relativt... det gäller att ha perspektiv! Var det ett utbrott av vrede som lämnade spåren...
2008-01-19

  Bjarne Nordbö
Här blåser orden på mej, men det var inte vinden ändå. Nej det var något annat. Tack.
2008-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol