Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För jag vet aldrig om jag får känna din själ igen

Jag är en drömmare från andra sidan.
Dit vill jag aldrig mer tillbaka.
Låt mig leva i en himmel där min värld existerar.
En värld där du inte finns, så jag saknar dig och din levande själv.
Dina händer mot min panna och en känsla av lycka.
Det var ett tag sen nu.

En sekund känns som evigheter.
Men jag vet faktiskt inte hur långa mina dagar är.
Kommer jag någonsin få veta hur det egentligen är nu?
Vad kommer hända i den värld du lever i?
Ett svar som jag hoppas få reda på en dag.

Jag har vaknat här, när kommer du?
När jag tittar ner så kommer solen skina över dig.
Du är värd allt som finns, du var värd det här.
Men jag tror jag ångrar mig, för nu vet jag aldrig om jag kommer få känna din själ igen...




Fri vers av Emil Idre
Läst 311 gånger
Publicerad 2008-01-19 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emil Idre
Emil Idre