Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omöjligheten sitter i sinnet



Somliga tror på livet.
En del tar det för givet.

Några tror på död.
Men vem ska ge dem stöd?

Du tror på verkligheten.
Fruktar ock oändligheten.

Jag tror på fantasin.
Det som inte går i teorin.




Fri vers av Jessica91
Läst 313 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-19 22:44



Bookmark and Share


  Sbva91
Vad duktig du är! du lyckas verkligen med rimmen på ett stilfullt vis!
2008-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Jessica91
Jessica91