Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Babymoln

 

Jag hör en sång i tystnad

Ack så underbar

likt nyfödda små babymoln

Himlen är inte gjord av sten

 

©Susanne Strömstedt

 

 

 

 




Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 374 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-01-20 06:31



Bookmark and Share


    Squire
Sånger i tystnad, jättevackert!
2008-01-28

  Michaela Dutius
vacker- poetisk!
2008-01-20

  glittertindra
åh, vilken glädjedikt, hela mitt jag sitter och ler när jag läser...
2008-01-20

  Larz Gustafsson VIP
Hellre babymoln än Babylon.
2008-01-20
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt