Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vigselringarna

 

Dom satt där dom alltid suttit,

Fastnitade

Jag försökte ta av dom,

När jag hittade ett bra skäl,

Men det kändes tomt,

Dom åkte på igen,

Dom har ju alltid suttit där,

Så ser jag gift ut

Tänkte jag

Speciellt när jag körde taxi,

Tryggt och bra

Men mamma,

Varför har du fortfarande på dig dina vigselringar,

Du kommer aldrig att kunna slita dig från pappa

Det lät mörkt,

Har du fortfarande på dig dina vigselringar

Sa väninnan

Varför hade jag på mig dom

Det var ju jag som hade lämnat

Det var ju jag som ville skiljas

Det var ju jag som ville glömma

Det var ju jag som ville bli fri

Var det det Heliga Sakramentet

Den Katolska Vigseln,

Tänkte jag på Påven,

Jag hade lovat att älska i nöd och lust

Tills döden skiljer oss åt,

Hallå

Var är du

Var har du varit

Insikten infann sig

Rädslan gav vika

Jag fick kraft

Jag bestämde mig

Nu ser jag ljuset

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av papessa
Läst 253 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-20 08:53



Bookmark and Share


    Wewill
jätte vackert :D
2008-02-03

  Larz Gustafsson VIP
Löftena avlägger man inför Gud, inte inför påven.
2008-01-20
  > Nästa text
< Föregående

papessa
papessa

Mina favoriter
Den grundläggande gåvan