Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vet inte....



jag ville skriva så vackra ord

men det finns inga

jag ville formulera nya ord

som beskriver allt det vackra

allt det fina

det mjuka

ömma vackra

kärleksfulla

men orden

var skall jag hitta dem

jag letar

jag söker

jag skriver

men de kommer inte

bara inom mig

skriver tankarna om

en glädje

en sol som växer

om mjuka silvertrådar som

fladdrar i vinden

men jag vet inte hur jag skall beskriva

det för dig

så att du vet....











papessa 120829




Fri vers av papessa
Läst 426 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-08-29 14:32



Bookmark and Share


  dubbelve
Känner igen det där att ord inte är tillräckliga ibland. Du beskriver detta mycket fint! Bravo
2013-03-10

  erkki
Orden är som pusselbitar. Tillsammans formar de intryck bilder och begrepp som når mycket längre än enstaka ord. Du har just bevisat det! Fint!
2013-02-28

  aol
så ömt vackert så vännen,
2012-11-04

  Aisha VIP
...ja
jag tror han vet.....
om en glädje och en sol...

fint!
2012-08-29

    ej medlem längre
Jag tror att han vet... och nog du hittade sköna laddade ord .. särskilt i slutet
2012-08-29
  > Nästa text
< Föregående

papessa
papessa

Mina favoriter
Den grundläggande gåvan