Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var som sjutton


kanske vill jag bada i din rastlöshet
kanske vill jag andas in den
berusa mig med den
kanske vill jag omge mig med dig
kanske vill jag snurra mitt finger runt ditt finger
kanske vill jag vira min kropp runt din
kanske vill jag titta
kanske vill jag blunda 
kanske vill jag 
vad vet jag
kanske fredagar är fredagar
kanske drömmer jag om antipasto
eller drömmer jag om någon som andades
eller var det någon annan bredvid mig
eller kanske bredvid dig
visst var klocka eleven
och sedan 
det var som sjutton
sjätte timmen slog
och sedan blev tusen år
till tusen och en natt
vem sade vad
och vad blev sagt
färgerna kommer jag ihåg
dom var många
sjuttiotvå tror jag du sa…








papessa 20150123




Fri vers av papessa
Läst 383 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-01-24 10:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En härlig ordfärd!
2015-03-07

  aol
Verkligen tänkvärt och bra skaldat vännen
2015-02-15

  Ronny Berk
diktarjagets längtans tankar väl formulerade ; färgrik poesi, ja !
2015-01-24

  Ronny Berk
diktarjagets längtans tankar väl formulerade ; färgrik poesi, ja !
2015-01-24
  > Nästa text
< Föregående

papessa
papessa

Mina favoriter
Den grundläggande gåvan